Vad är lkpg Fashion District?

Välkommen till lkpg Fashion District, ett shoppingdistrikt mitt i Linköpings stadskärna. Här hittar du 60 butiker, caféer, restauranger och fler tusen varumärken.

lkpg Fashion District är en övergripande strategisk tanke och kommunikationsform för att binda ihop flera kvarter från Drottninggatan via Lilla torget och hela vägen ner till Farbror Melins torg. lkpg Fashion District är en vidareutveckling av Gränden som tillsammans med Lundbergs övriga fastigheter i city ska skapa Linköpings främsta område för mode och stärka shoppingen i citykärnan. Både kommunikativt, visuellt och i upplevelsen på plats vill vi sammankoppla butiker, restauranger och caféer från P-hus Braxen i Åhlénshuset hela vägen upp till Gränden med syftet att tydliggöra storleken på shopping- och upplevelseutbudet i den här delen av city.

Gränden är den bärande produkten men utbudet är så mycket större i området och det vill vi framhäva med satsningen. Vårt långsiktiga mål är att stärka vår position som mötesplats för shopping av mode, vilket idag är mer än kläder. Där ingår även skönhet, sport och inredning men vi vill också lyfta serviceutbudet så som dagligvaror, Systembolag och Apotek. I området kan man även få hjälpa att reparera sin mobiltelefon eller köpa med en bukett blommor hem.

Vi ser att Linköping efterfrågar en utveckling av cityshopping som attraherar flera sinnen. I satsningen av lkpg Fashion District strävar vi efter att skapa en attraktiv mötesplats som tillgodoser kundens nya och ständigt föränderliga krav och blir det naturliga valet av shopping i Linköping city.