Sushi Yama flyttar in

Idag, onsdag 12/12, öppnar Sushi Yama sin andra restaurang i Linköping. Den nya verksamheten återfinns i Galleria Gränden på övre plan och har gott om sittplatser i varierande form.

– Vi har varit verksamma i Linköping sen 2015 och vår restaurang på Stora Torget har visat sig vara väldigt uppskattad. Nu tar vi stegen in i en galleria och just Gränden är en galleria där vi känner att vi kan bidra med ett mervärde. Vi tror också att vi fungerar bra ihop med de verksamheter som finns där och att en stor del av klientelet redan är gäster hos oss. Denna etablering har växt fram rätt så snabbt och kommer att nå sin slutliga form strax efter nyår. Däremot så står vi redo att välkomna våra gäster nu och det är nog uppskattat med vår sushi i koppling till julhandeln, berättar Danny Barsoum – Chief Brand Manager.

Restaurangen blir Sushi Yamas 39:e och utöver dessa har kedjan en restaurang som även fungerar som intern skola i direkt koppling till högkvarteret i Stockholm.

Sushi Yama i Galleria Gränden har möjlighet att ta emot upp till 130 gäster med sittplatser i varierande form både längs med gångstråk och med utsikt mot nedre plan.